Vaste standplaatsen / Bestellen

WAAR VIND JE ONZE VERSE PASTA EN HEERLIJKE SAUSJES ?

Dinsdagavond staan we met een truck, aan de kerk van de Hille, in Zwevezele tussen 16u-20u.  Zowel warme, ready-to-eat pasta's (met pasta, saus en kaas) als sausjes apart per kilo verkrijgbaar. Je hoeft niet op voorhand te bestellen.

Woensdagavond staan we met een truck op het marktplein van Hooglede tussen 16u-20u. Zowel warme, ready-to-eat pasta's (met pasta, saus en kaas) als sausjes apart per kilo verkrijgbaar. Je hoeft niet op voorhand te bestellen.

Bij ons thuis ophalen in Zwevezele kan ook, op afspraak.

Zowel Glutenvrije (GV), Lactosevrije (LV) als veggie en vegan opties!

Alle sausjes zijn altijd vers en worden voor jullie ook vaccuumgetrokken , dus zeker nog 10 dagen te bewaren in de frigo en 6 maand in de diepvries.

1 kilo saus is ongeveer goed voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kids.

 

Prijzen wekelijkse standplaatsen

Wat kan je verwachten als je bij ons langskomt aan de truck:

1. Je kiest voor een warme portie pasta met saus en kaas:

Kan je meteen op eten of ook later op de avond nog wat heropwarmen thuis. €6/ kleine portie en €8/ grote portie. Keuze uit gruyere of parmezaan voor erbij.

2. Je kiest er voor om kilootjes van onze verse sausjes mee te nemen:

Alle sausjes zijn vers vacuumverpakt, dus blijven zeker nog 10 dagen goed in de frigo en 6 maand in de diepvries. Vacuumzakje mag rechtstreeks in de micro. 5 min op 1000W, in de helft eens kneden en draaien, openknippen en rechtstreeks op je pasta gieten, supergemakkelijk!

Prijs:

- € 12/ kilo ( Bolognaise, Ham en Kaas, Diabolo, Exotic)
- € 14/ kilo ( Zalm en Prei, Pesto, Thai Curry)